30 Juni 1995

Dagen jag föddes och om ungefär 10 minuter blir jag 17 år! En helt värdelös och usel ålder men någon som måste genomlidas...

Har precis suttit i 2 1/2 timme i spöregn och tittar på en otroligt rolig teater på vallarna, köpte hem mig en Dag-Otto tröja där det står 'To De'!' ÄLSKAR DEN!

Back to my birthday! Imorgon blir det lite fest här hemma och förhoppningsvis kommer allting gå perfekt, hoppas bara att folk sköter sig. Min pappa kommer nämligen vara hemma... Aja, tänk positivt, JAG FYLLER ÅÅÅÅÅÅÅR!


Grattis Dobby!

 
 
Dobby has no master, DOBBY'S A FREE ELF!

Lisebeeeeerg!

Har spenderat dagen på Liseberg med mina underbara vänner Sandra, Kajsa, Trulle och Rasmus!
Dagen började 08.00 då jag snabbt gjorde i ordning mig och drog mig ner mot staden, sen satt vi två timmar på tåg, vimsade runder i Göteborg sen blev det en JÄVLA FART inne på Liseberg. Har haft en helt underbar dag!!! TACK!

this.


Dagens Harry Potter citat!

Harry's fine, he's down in the Chamber of Secrets having tea with his fanged servent... - George Weasley (Chamber of secrets)

Fredriksdal Friluftsmuseum!

Sitter och väntar på att mamma ska hämta upp mig så vi kan köra iväg till Fredriksdals Friluftmusem för att kolla på den senaste uppsättningen med Eva Rydberg! En tradition som vi har haft sen jag var liten, varje år ser vi "Eva Rydberg-teatern!" Kanske inte det underbaraste vädret men man får ta vad man får...
Igår var vi och fikade hos Auti (Susans vän) och där fick jag JÄTTE fina naglar av hennes dotter Isabel!
Syns kanske inte jätte bra på bilden, svårt att fota genom datorn, men de är skit snygga i alla fall!

SVAR;

Anonym om I'm back!:
Älskar att du skriver att du är back när du bara skriver ett inlägg!!!!
åhhh daaamp
________________________
Jag får ursäkta mig då jag lurade er mina kära bloggläsare.
Efter att tagit en paus från pausen kände jag för att ta en paus från pausen från pausen och helt enkelt PAUSADE bloggandet! Om ni hängde med!

Ska försöka vara lite mer aktiv från och med NU! xx

I'm back!

Har inte riktigt haft tid att blogga då jag haft mycket i skolan nu inför sommaren, men imorgon är ALLT avklarat och jag kan se fram emot ett låååångt sommarlov!

Jag sitter just nu och väntar på att klockan ska gå så jag kan cykla ner till idrotten som lärarna envisas med att ha utomhus, fastän det är halvt storm. Vi ska lära lärarna var skåpet ska stå och skämma ut dem inför hela skolan när vi äger dem på brännboll! (fast jag knappt träffar bollen menmen)
WISH ME LUCK! xx